Social Blue Open

13 - 21 juni 2020 (week 25) | gratis toegang !

Social Blue Open 2018 nu echt begonnen

Social Blue zondag 17 juni_1De 2018 editie van het Social Blue Open tennis toernooi is vandaag echt begonnen. De toernooileiding heeft er alles aan gedaan om het volledig georganiseerd te krijgen en we zijn blij dat de eerste wedstrijden gespeeld worden.

De dag begon om 10:00 met een padelclinic voor de sponsoren die het mogelijk gemaakt hebben om dit toernooi te kunnen organiseren. Ook werd er even bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijk stuk taart. Alle sponsoren heel hartelijk bedankt !

Om 12:00 begonnen de wedstrijden dan toch echt en meteen waren het alweer leuke en spannende partijen waar de toeschouwers ook van genoten. Foto's kan je op deze website vinden.

Social Blue  Garage Jong Andijk  IT Advies logo iwwf    dutchned website film 1     Logo ALL IN KaapHoornLOGO    Zorba klein Weekblad Zondag Indrukmakers BobMens De Glazenier breedijk 266x300 Piet Has Vakgarage  Maatschap fysiotherapie grote waal  Bouchier Sport   Deurwaarderskantoor Bouwhuis en Smit Schermer BV Social Blue rightrent logo logo wit wognum Lavendel

Back to Top