Social Blue Open

13 - 21 juni 2020 (week 25) | gratis toegang !

Nieuwe hoofdsponsor !

sb logo combi 03 edited

Wij zijn enorm blij te kunnen vermelden dat Social Blue zich als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden heeft voor tenminste 2 jaar.

Social Blue is dé expert op het gebied van leadgeneratie via Facebook. Zij hebben ruime ervaring met het opzetten van effectieve campagnes en elke maand realiseren zij honderdduizenden leads met hun team van specialisten.

Directeur en eigenaar Tim Roemer is zelf een verwoed tennisser (en lid van TV Hoorn) en had al een tijdje geleden aangegeven dat hij graag zijn bedrijfsnaam aan een tennistoernooi wilde verbinden. Dat hij voor het toernooi van TV Hoorn gekozen heeft is voor ons een hele eer en we hopen dan ook dat we van de eerste editie van het Social Blue Open een zeer succesvol toernooi kunnen maken.

There are no images available in the gallery.

Social Blue  Garage Jong Andijk  IT Advies logo iwwf    dutchned website film 1     Logo ALL IN KaapHoornLOGO    Zorba klein Weekblad Zondag Indrukmakers BobMens De Glazenier breedijk 266x300 Piet Has Vakgarage  Maatschap fysiotherapie grote waal  Bouchier Sport   Deurwaarderskantoor Bouwhuis en Smit Schermer BV Social Blue rightrent logo logo wit wognum Lavendel

Back to Top