Social Blue Open

Social Blue Open wordt Leads.io

Nieuws

Derde editie Social Blue Open

sb logo combi 03 edited kopie Custom

Dit jaar gaan we alweer de derde editie van het Social Blue Open Tennis Toernooi van Tennis en Padel Vereniging Hoorn organiseren. Uiteraard zijn jullie als spelers de spil in dit geheel en we hopen dan ook dat jullie je allemaal weer inschrijven. Het toernooi heeft voor iedereen wel een plek omdat er zowel recreatief als ook prestatief gespeeld kan worden.

In alle categorien bieden wij je, in zowel de enkel als de dubbel, alle mogelijkheid om een week tennisplezier te beleven. Aarzel niet en schrijf je in via toernooi.nl zodra het toernooi hierop gepubliceerd is. We kijken uit naar je komst. Zorg dat je van de partij bent. Dit toernooi en deze sfeer wil je in de zomermaanden niet missen. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en vergeet ook onze facebook pagina niet voor de meest actuele informatie.

Wij hebben er zin in en hopen dan ook op veel inschrijvingen, toeschouwers en gezelligheid.

Met sportieve groet,
De toernooi commissie.

Prachtige finaledag van het Social Blue Open toernooi

Zondag finale dag_16Zondag finale dag_27Er werden zondag fantastische finale partijen gespeeld van een hoog niveau. Bij de dames enkel wedstrijd van het NRT** won Lianne de Jong van Noesjka Brink en bij de heren was talent Alex Deckers verrassend te sterk voor de ervaren Bart de Gier. Ook alle andere deelnemers deden hun best om op het hoogste podium te staan bij de prijsuitreiking en lieten mooi tennis zien. Kijk hier nog even naar alle finalisten. Later zullen alle uitslagen van de finale dag nog gepubliceerd worden.

Mooie donderdag en vrijdag

Donderdag 20 juni_1Ook donderdag en vrijdag zijn er weer mooie en spannende wedstrijden gespeeld. bekijk de foto's en geniet nog een keertje na van deze partijen. Langs komen en live kijken op onze tennisbanen is natuurlijk nog leuker

Vrijdag 21 juni_1

Woensdag begonnen met regen

Woensdag 19 juni_1Woensdag 19 juni begon helaas met een fikse regenbui en daardoor moesten de eerste wedstrijden van het hoofdtoernooi NRT** naar de binnenbanen van Sportcentrum Hoorn. Hier werden een aantal mooie wedstrijden gespeeld, waarbij de als bovenste geplaatste spelers Bart de Gier en Jasper Smit redelijk makkelijk hun partijen konden winnen.

Gelukkig konden de wedstrijden daarna buiten gespeeld worden en werd het nog een mooie tennisdag buiten.

Weer een mooie speeldag

Dinsdag 18 juni_1Dinsdag 18 juni was een prachtige dag met veel zon en mooie partijen. Er werden veel wedstrijden gespeeld in alle categorieen en het was een volle dag. Er werd wel een record gevestigd van voorlopig de langste wedstrijd in de DE 7 35+; deze begon om 21:15 en pas om 00:20 kwamen de dames van de baan af.

Woensdag beginnen de wedstrijden in het hoofdtoernooi van het NRT**. We verwachten veel spannende partijen en mooi tennis. Kom allemaal kijken !

Kwalificaties NRT** HE gespeeld, geen Dames kwalificaties

Maandag 17 juni_1De kwalificatie rondes van het HE** zijn maandag 17 juni gespeeld en de volgende spelers zijn door naar de hoofdronde van het NRT**:

Boas van Deden, Lucas Bos, Ids Waterbolk en Bas van Zandbergen. Zij mogen in het hoofdtoernooi meedoen.

Bij de dames waren er maar een paar kwalificanten die zich aangemeld hadden en die zijn allemaal doorgeschoven naar het hoofdtoernooi.

Het toernooi is begonnen

Zondag 16 juni_1Na veel voorbereidingen is het Social Blue Open toernooi dan ook echt begonnen. Zondag 16 juni werden de eerste wedstrijden gespeeld in diverse categorieen en er waren meteen al zeer mooi en spannende wefdstrijden te bewonderen. Daar kwam nog bij dat het een schitterende dag was zonder een spatje regen en daarmee was het een prima begin van deze 28ste editie van het toernooi van TV Hoorn. Op de foto's kan je zien dat iedereen zeer zijn best deed om te winnen.

 

Back to Top